Over Club BRILLANT

Monturen en zonnebrillen zijn modeaccessoires geworden en dat is een hele verandering voor een branche die zich in het verleden alleen met de kwaliteit van uw gezichtsvermogen bezig hield.

Dat laatste is natuurlijk nog altijd heel belangrijk maar goed zien kunt u tegenwoordig perfect combineren met “er goed uitzien”. Dat kan natuurlijk met of zonder bril. Club BRILLANT opticiens bieden u graag de keuze uit brillen of contactlenzen en kunnen u in veel gevallen zelfs van dienst zijn als u liever voor een ooglaserbehandeling of implantlenzen kiest.

Alle aangesloten winkels zijn volledig zelfstandig en hebben een eigen uitstraling, collectie en missie. Wat ze delen, is hun liefde voor het vak. Club BRILLANT opticiens combineren oogmode en oogzorg op natuurlijke wijze. Ze zijn steeds op zoek naar de mooiste merken monturen en zonnebrillen maar ook perfect op de hoogte van alle innovaties op het gebied van optometrie, brillenglazen, contactlenzen en brilvervangende behandelingen. Nergens werken zoveel gediplomeerde optometristen, contactlensspecialisten en opticiens als juist bij deze topzaken.

Daarnaast is er volop aandacht voor het modeadvies. Niet voor niets was Club BRILLANT jarenlang verantwoordelijk voor de afsluitende en meest spraakmakende show op de Amsterdam Fashion Week. Ook nu nog werken we graag samen met bekende modeontwerpers en kunt u ons vinden op tal van evenementen.

Als u zich aanmeldt voor onze VIP Club, houden wij u vanaf nu op de hoogte en mag u van ons met enige regelmaat een leuke uitnodiging of een mooie bijzondere aanbieding verwachten.

Graag tot ziens in één van de winkels of ergens bij een Club BRILLANT evenement

Dick van der Niet